Münevver Öğretmen İlkokulu

Vizyon: Mutlu, başarılı, özgüvenli, vatansever ve çağdaş bireyler yetiştiren; sevilen ve aranan okul olmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, bilgi toplumu özelliklerini taşıyan, çağdaş, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula ve devletine bağlılık duygusu gelişmiş, kendine yetebilen, özgüvenli, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuzun eğitim, sosyal ve sportif alanlarda bir çok başarısı vardır. 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında TKY Ödül süreci yarışması ekip dalında ilçe mansiyonu, 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı TKY Ödül süreci yarışması ekip dalında ilçe birincisi ödüllerini almıştır.

Saatler: 13.30 - 18.20
Servis Bilgisi: Okulumuzda Öğrenci Servis hizmeti vardır.
Sportif Etkinlikler: OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ KAPSAMINDA; * FUTBOL * BASKETBOL * HALK OYUNLARI * AKIL VE ZEKA OYUNLARI * RESİM KURSLARI ÜCRETSİZ OLARAK DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda; 1-Okullar Hayat Olsun Projesi 2-Beyaz Bayrak Projesi 3-Beslenme Dostu Okul Projesi 4-Geleceğe Enerjin Kalsın Projesi 5-Okulum Temiz Projesi 6-Sıfır Atık Projesi yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: "HAYAL ET, ÇALIŞ, BAŞAR, MUTLU OL."

WEB - https://munevverogretmenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mahallesi 8809 Sokak No 20 ÇİĞLİ / İZMİR

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Anadolu Caddesi´nden Evka-5 yönüne döndükten sonra yaklaşık 400 metre sonra sağda okulumuz konumlanmıştır.

Adres - Esentepe Mahallesi 8809 Sokak No 20 ÇİĞLİ / İZMİR

Ulaşım Okulumuza otobüs ve minibüs seferleri ile ulaşılabilir. 346 - EVKA 5 - EGEKENT AKTARMA MERKEZİ 446 - EVKA 5 - BOSTANLI İSKELE 810 - ATATÜRK MAHALLESİ - EGEKENT AKTARMA MERKEZİ otobüsleri okulumuzun önündeki durakta durmaktadır. Ayrıca Karşıyaka - Evka 5 Minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezine 17 km, İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.